Αρχική Σελίδα

Shanghai Junbond Building Material CO.LTD

Εταιρικό Προφίλ

Από την καθιέρωσή της, η ομάδα Junbom έχει εστιάσει στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις του λάστιχου ένας-συστατικής σιλικόνης, του λάστιχου δύο-συστατικής σιλικόνης, του αφρού πολυουρεθάνιου, του πράκτορα ραφών ομορφιάς, και του φιλικού προς το περιβάλλον υψηλός-ελαστικού λάστιχου. Έξι βάσεις παραγωγής έχουν καθιερωθεί (Co. τεχνολογίας υλικών Foshan Jiaolang νέα, ΕΠΕ, νέα Co. τεχνολογίας υλικών Foshan Pengda, ΕΠΕ, νέα Co. τεχνολογίας υλικών Hubei Junbond, ΕΠΕ, Co. τεχνολογίας προστασίας του περιβάλλοντος Yichang Zhongzhi, ΕΠΕ, χημική Co. τεχνολογίας Anhui Weilang, ΕΠΕ, Guangdong Junbond νέα ΕΠΕ τεχνολογίας υλικών Co.,), με έναν τομέα συνολικής παραγωγής περισσότερων από 100.000 τετραγωνικών μέτρων, περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους, και τις συνολικές ετήσια πωλήσεις μέχρι 1,5 δισεκατομμυρίων.


Από τη γέννηση της ομάδας το 2016, έχει εισαγάγει μια περίοδο γρήγορης ανάπτυξης, που δημιουργεί τη «ταχύτητα junbom» στη βιομηχανία. Στο μέλλον, Junbom θα καταβάλει αδιάλειπτες προσπάθειες, θα συνεχίσει να εξερευνά, και θα δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο Junbom στη βιομηχανία.


Ένα τέλειο σύστημα παραγωγής έχει δημιουργήσει μια πρώτης τάξεως επιχείρηση, και είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών τα πρώτης τάξεως ποιοτικά προϊόντα. Τώρα έχουμε περισσότερες από 30 προηγμένες αυτόματες γραμμές παραγωγής για το λάστιχο σιλικόνης, 8 γραμμές παραγωγής για styrofoam, 3 αυτόματες γραμμές παραγωγής για τον όμορφο πράκτορα ραφών, και 2 αυτόματες γραμμές παραγωγής για το φιλικό προς το περιβάλλον υψηλός-ελαστικό λάστιχο. Όλα τα προϊόντα χρησιμοποιούν τις πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και υψηλών προτύπων. Ο επιστημονικός έλεγχος και η αποτελεσματική επίβλεψη κάθε σύνδεσης διαδικασίας της επιχείρησης εξασφαλίζουν ότι κάθε προϊόν παραχθε'ν συναντά τους βιομηχανικά τυποποιημένους.


Η γενική κατάσταση δεν θα επιτρέψει ποτέ σε μας για να χαλαρώσει, να ακολουθήσει το κοινό όραμα ανάπτυξης «της μετάβασης με το Junbom και να ευημερήσει το κράτος», να χτίσει τη «πλατφόρμα Junbom», και να πραγματοποιήσει αληθινά τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση των προς τα πάνω συνεργατών, των σημαντικών υπαλλήλων της ομάδας, και των υψηλής ποιότητας προς τα κάτω πελατών.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Αφότου τέθηκε η επιχείρηση σε λειτουργία, η επιχείρηση απονεμήθηκε τη «άριστη ιδιωτική επιχείρηση» του νομού για τρία διαδοχικά έτη. Το 2020, απονεμήθηκε τη μονάδα συμβολής του νομού «σημαντική οικονομική», τη «προηγμένη κολεκτίβα για να προωθήσει το έργο ανάπτυξης», τη «συμβολή επένδυσης εμπορίου μονάδων», και την ομοσπονδία πόλεων Yichang σημαντικής συμβολής βιομηχανίας και της «στην πάλη ενάντια στη νέα στεφανιαία επιδημική» μονάδα» πνευμονίας και άλλες τιμές, και πέρασε δύο επιπέδων «να σύμβαση-τιμήσει και αξιόπιστη τη» επιχείρηση στην πόλη Yichang, επαρχία Hubei.

 

Τον Απρίλιο του 2018, η επιχείρηση συνεργάστηκε με την Κίνα τρία πανεπιστήμιο φαραγγιών για να ιδρύσει τη «βάση πρακτικής σπουδαστών Πανεπιστημιακού κολεγίου τριών φαραγγιών» και το «κέντρο πυριτίου υψηλής επίδοσης οργανικό νέο υλικό ερευνητικό.» Δέκα τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

 

Shanghai Junbond Building Material CO.LTD Shanghai Junbond Building Material CO.LTD Shanghai Junbond Building Material CO.LTD Shanghai Junbond Building Material CO.LTD Shanghai Junbond Building Material CO.LTD
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Junbond

Αριθμός Υπαλλήλων : 1150~1200

Ετήσιες πωλήσεις : 23809523-25 000 000

Ιδρύθηκε Έτος : 2016

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Main Products: neutral silicon sealant, acetoxy sealant, pu sealant,nailfree sealant,mirror sealant, MS sealant

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shanghai Junbond Building Material CO.LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Junbond Building Material CO.LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Shanghai Junbond Building Material CO.LTD Πιστοποιήσεις